Ensi viikolla vieraskynässä Marja Syrjämäki

Marja Syrjämäki (KT, VEO)


Minulla on lähes viidentoista vuoden kokemus varhaiskasvatuksen erityisopettajana. Tällä hetkellä työskentelen määräaikaisena yliopistonlehtorina Helsingin yliopiston Kasvatustieteellisessä tiedekunnassa. Osaamisalueeni ja tutkimusintressini kohdistuvat varhaiserityiskasvatukseen, sen rakenteisiin ja käytännön pedagogiikkaan.

Marraskuussa 2019 tarkastetussa väitöskirjassani Leikkien, havainnoiden, kannatellen – Vertaisvuorovaikutusta vahvistavaa pedagogiikkaa varhaiserityiskasvatuksen toimintaympäristössä tarkastelin lasten vertaisvuorovaikutusta vahvistavia pedagogisia toimintatapoja ympäristössä, jossa erityistä tukea saavat ja tyypillisesti kehittyvät lapsen leikkivät ja toimivat yhdessä. Blogiteksti pohjautuu väitöstutkimukseeni, sen yhteydessä julkaistuihin artikkeleihin sekä verkkolehti e-Erikassa keväällä 2020 julkaistuun artikkeliin Vertaisvuorovaikutusta vahvistamassa. Lasten tekemät aloitteet, aikuisten reagointi ja aloite-vastaus-ketjujen seuraukset (inklusiivisessa) varhaiskasvatuksessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s