Ensi viikolla vieraskynässä Ilkka Ratinen

Ilkka Ratinen Kestävyys- ja luontokasvatuksen professori Lapin yliopisto

Ilkka Ratinen on kasvatustieteen professori Lapin yliopistossa. Hänellä on maantieteen ja biologian pedagogiikan dosentuuri Jyväskylän yliopistossa. Ratinen on väitellyt luonnonmaantieteestä 2005 Itä-Suomen yliopistossa ja luonnontieteen pedagogiikasta, erityisesti ilmastokasvatuksesta, 2016 Jyväskylän yliopistossa. Viime vuosina Ratinen on tutkinut erityisesti luonto- ja kestävyyskasvatuksen teemoja muun muassa luontosuhteen ja kestävyysmuutoskyvykkyyden näkökulmasta. Tässä kirjoituksessa hän avaa lapsuudessa syntyvää luontosuhdetta ja sen merkitystä hyvinvoinnille. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s