Ensi viikolla vieraskynässä Kirsti Karila

Kirsti Karila on varhaiskasvatuksen professori ja tutkimusvaradekaani Tampereen yliopistossa. Hän on tutkinut varhaiskasvatuksen ammatillisuutta ja varhaiskasvatuksen kulttuurisia käytäntöjä. Tällä hetkellä Karila toimii Strategisen tutkimuksen neuvoston (SA) rahoittamassa CHILDCARE-tutkimushankkeessa vuorovaikutusvastaavana ja tiiminjohtajana. Hankkeessa tutkitaan tasa-arvon kysymyksiä lastenhoidon tukien, varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen järjestelmissä.

Kuva: Jonne Renwall

Ensi viikon tekstistä Kirsti kertoo näin:

”Mieltäni askarruttaa varhaiskasvatustyöstä ja päiväkodeista työ- ja oppimisympäristöinä käytävä julkinen keskustelu. Pohdin kirjoituksessani tuota keskustelua sen luomaa kuvaa varhaiskasvatuksesta sekä omien että tutkijakollegoitteni ammatillisuutta ja tasa-arvoa koskevien tutkimusten valossa.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s