Ensi viikolla vieraana Janne Lepola

Janne Lepola

Janne Lepola tutkii ja opettaa Turun yliopiston Opettajankoulutuslaitoksella Rauman kampuksella. Lepola on ollut kiinnostunut lasten kertomusten ymmärtämisen taitojen kehittymisestä. Lasten kanssa lukemista on tutkittu vuosikymmeniä, mutta vähemmän on pohdittu miten opettajat osallistavat jokaista satu-ryhmän lasten pohtimaan kertomuksen tapahtumia ja miten tämä keskustelu tukee lasten kielen ymmärtämistä.

Yksi vastaus artikkeliiin “Ensi viikolla vieraana Janne Lepola

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s