Ensi viikolla vieraskynässä Raisa Harju-Autti ja Laura Lahti

Raisa Harju-Autti (kuva: Jonne Renvall, Tampereen yliopisto)

FT Raisa Harju-Autti on tutkija ja kouluttaja, jonka mielestä kiel(t)en keskeisestä merkityksestä oppimisessa ja osallisuuden rakentumisessa kaikissa kasvatuksen ja koulutuksen konteksteissa ei voi koskaan puhua liikaa. Harju-Autti työskentelee (ma.) yliopisto-opettajana Tampereen yliopiston kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunnassa.

Laura Lahti (kuva: Jenni Toivonen, Tampereen yliopisto)

FT Laura Lahti on taustaltaan saksan, ranskan ja englannin aineenopettaja, joka haluaa tuoda esille monipuolisen kielitaidon merkitystä. Kielet avaavat ovia ja avartavat maailmankuvaa. Lahti työskentelee kielikasvatuksen yliopistonlehtorina Tampereen yliopiston kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunnassa.

Maaliskuun vieraskynässä Harju-Autti ja Lahti käsittelevät varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilöstölle suunnatun koulutuksen sisältöjä ja antia: millaisin keinoin kieli- ja kulttuuritietoisuutta voi arjen pedagogiikassa vahvistaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s