Ensi viikolla vieraskynässä Leif Rosqvist, Marjo Tuohi ja Jarmo Kinos

Leif Rosqvist, Marjo Tuohi

Leif Rosqvist työskentelee väitöskirjatutkijana Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman kampuksella, ja viimeistelee väitöskirjaansa Lapsilähtöisen pedagogiikan ja varhaisen demokratiakasvatuksen suhteesta.

Marjo Tuohi on pitkän linjan pedagoginen innovoija lasten vapausasteiden ja päätöksenteon parissa. Hän työskentelee nykyisin varhaiskasvatuksen erityisopettajana Tampereen kaupungilla.

Dosentti Jarmo Kinos työskentelee lehtorina Turun yliopiston opettajankoulutuksen Rauman kampuksella. Hänen tutkimuskohteitaan ovat varhaiskasvatuksen historia, yhteiskunnalliset kytkennät ja varhaiskasvatuksen pedagogiikka (erityisesti lapsilähtöinen pedagogiikka).

Leif Rosqvist, Marjo Tuohi ja Jarmo Kinos esittelevät varhaisen demokratiakasvatuksen käsitteistön täsmentävänä tapana katsoa osallisuuden pedagogiikkaa. Käsitteistö perustuu lapsilähtöisyydessä havaitulle problematiikalle sekä kirjoittajien varhaiskasvatuksen etnografisissa tutkimuksissa tehdyille havainnoille.

Jarmo Kinos

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s