Ensi viikolla vieraana Tuula Stenius

Tuula Stenius

KM Tuula Stenius on koko työuransa ajan toiminut varhaiskasvatuksen parissa. Aluksi lastentarhanopettajan työssä, perhepäivähoidon ohjaajana ja päiväkodin johtajana Helsingissä, jonka jälkeen Tevellassa oppimateriaalimyyjänä ja Mannerheimin Lastensuojeluliitossa suunnittelijana. Viimeisimmät vuodet hän on toiminut kasvatusaineiden opettajana lähihoitajakoulutuksessa. Stenius tekee väitöstutkimusta aiheenaan pienten lasten huumori. Hän on tutkinut 1-6-vuotiaiden lasten huumoria viidessä eri päiväkodissa, seitsemässä eri lapsiryhmässä. 

Miten pienten lasten huumori rakentuu päiväkodissa? Blogikirjoituksen valokeila kohdistuu lasten huumoritutkimuksiin ja erityisesti lasten vessahuumoriin, joka on eräs tutkimuksen aikana Steniusta kummastuttanut asia.

Young Children’s Humour in Play and Moments of Everyday Life in ECEC Centre https://doi.org/10.1080/00313831.2020.1869084

Blogikirjoitus englanninkielisestä artikkelista: https://lapsinakokulma.wordpress.com/2021/01/27/lasten-kanssa-syntyy-hyperhauskaa/

Yksi vastaus artikkeliiin “Ensi viikolla vieraana Tuula Stenius

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s