Ensi viikolla vieraana Reetta Lehto

Reetta Lehto

Olen ravitsemustieteilijä ja post-doc -tutkija Folkhälsanin tutkimuskeskuksessa. Tällä hetkellä olen mukana Folkhälsanin ja Helsingin yliopiston yhteisessä DAGIS-hankkeessa, jossa tutkitaan päiväkotilasten elintapoja ja stressiä ja sitä, miten koti- ja päiväkotiympäristö ovat yhteydessä niihin. Ravitsemustieteessä minua kiinnostaa erityisesti, miten sosiaalinen ja fyysinen ympäristö vaikuttavat ihmisen ruoankäyttöön.

Blogikirjoitus perustuu väitöstutkimukseeni “Preschool and children’s dietary intake: The role of preschool mealtime environment in children’s dietary intake at preschool”, joka tarkastettiin Helsingin yliopistossa keväällä 2020. Väitöskirjassa tutkin, miten päiväkodin ruokailutilanteiden käytännöt, henkilöstön mielipiteet ja eri päiväkotitason tekijät ovat yhteydessä lasten ruoankäyttöön ja ravinnonsaantiin päiväkodissa.

Väitöskirja on luettavissa osoitteessa:

http://urn.fi/URN:ISBN:ISBN 978-951-51-5917-5

Yksi vastaus artikkeliiin “Ensi viikolla vieraana Reetta Lehto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s