Ensi viikolla vieraana Titta Kettukangas

Titta Kettukangas

Titta Kettukangas työskentelee Itä-Suomen yliopistossa varhaiskasvatuksen opettajankoulutuksessa yliopisto-opettajana. Hänen tutkimuksellinen kiinnostuksensa kohdistuu erityisesti varhaiskasvatuksen perustoiminnot-käsitteeseen, jota hän tarkasteli vuonna 2017 valmistuneessa väitöskirjassaan. Käytännön varhaispedagogiikalla on erityinen paikka Titan sydämessä, sillä ennen työskentelyään yliopistossa ja tieteen parissa, hän teki pitkän työuran päiväkodissa. 

Titta Kettukangas on mukana Itä-Suomen yliopiston ja Sydänliiton lasten ruokakasvatukseen liittyvässä Ruokakunta-hankkeessa ja sen myötä perustoiminnoista erityisesti varhaiskasvatuksen ruokailu ja siihen liittyvä ruokakasvatus-käsite on noussut hänen viimeaikaisen mielenkiinnon kohteeksi. Myös perustoimintojen pedagogiikan tutkimuksen kehittämistyö jatkuu ja parhaillaan sitä tarkastellaan suomalais-norjalaisen tutkimusryhmän tutkimuksessa osana varhaiskasvatuksen kokonaisvaltaista pedagogiikkaa.

Yksi vastaus artikkeliiin “Ensi viikolla vieraana Titta Kettukangas

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s