Vieraskynässä ensi viikolla Jaana Juutinen

Katsaus ensi viikkoon

Ensi viikon Vieraskynässä pohditaan lasten yhteenkuuluvuuden ja poissuljetuksi tulemisen rakentumista varhaiskasvatuksen arjessa; mitä arjen kohtaamisissa tapahtuu ja kuinka arvot ja arvokasvatus kietoutuvat osaksi yhteenkuuluvuutta? Teksti pohjautuu kirjoittajan väitöstutkimukseen (Juutinen, J. 2018.  Inside or outside? Small stories about the politics of belonging in preschools. Oulun yliopisto).

Vieraskynässä

JJ_2018Jaana Juutinen

Työskentelen tällä hetkellä Oulun yliopistossa kasvatustieteiden tiedekunnassa tutkijatohtorina. Aiemmin olen työskennellyt lastentarhanopettajana ja päiväkodin johtajana. Tutkimuspolullani olen syventynyt yhteenkuuluvuuden rakentumiseen sekä arvokasvatukseen varhaiskasvatuksen arjessa. Lapsuudentutkimuksen maailma on vienyt minut mukanaan, ja erityisesti lähellä sydäntäni ovat lasten arkeen liittyvät ympäristöt ja niihin kuuluminen sekä tutkimusetiikkaan ja -menetelmiin liittyvät näkökulmat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s