Vieraskynässä ensi viikolla Noora Heiskanen

Katsaus ensi viikkoon

Ensi viikolla tarkastellaan miten lapsen tuen tarvetta kuvataan pedagogisissa asiakirjoissa. Kirjoituksessa pohditaan onko tuen tarve lapsen ongelma vai ympäristön ja lapsen välinen vuorovaikutussuhde. Teksti pohjautuu artikkeliin Heiskanen, N., Alasuutari, M. & Vehkakoski, T. (2018). Positioning children with special educational needs in early childhood education and care documents. British Journal of Sociology of Education.

Vieraskynässä

Valmis CV-kuvaNoora Heiskanen

Olen varhaiskasvatuksen erityisopettaja (KM) ja erityispedagogiikan väitöskirjatutkija. Tutkin väitöskirjassani varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen pedagogisten asiakirjojen sisältöjä ja kirjaamista lapsen tukemisen prosessin näkökulmasta. Olen kiinnostunut myös vahvuusperustaisesta varhaiserityiskasvatuksesta sekä inklusiivisen varhaiskasvatuksen kysymyksistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s