Ensi viikolla vieraskynässä Jonna Kesäläinen

Jonna Kesäläinen

On väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa. Väitöskirjatutkimuksessa on selvitetty lasten tunnesäätelyä, oppimista ja leikkikäyttäytymistä varhaiserityiskasvatuksessa. Tällä hetkellä Kesäläinen työskentelee Itä-Suomen yliopistossa tutkijana. Hänen tutkimuksensa liittyy Dagis Salo seurantatutkimukseen, jonka aineisto kerätään lokakuun 2023 ja maaliskuun 2024 välisenä aikana Salon alakouluissa. Kesäläisen kiinnostuksen kohteina seurantatutkimuksessa on lasten stressinsäätely, palautuminen ja oppiminen, joita mitataan lasten sykevälivaihtelun ja oppimistehtävien avulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s