Ensi viikolla vieraskynässä Meri Pihanperä


Meri Pihanperä

Meri Pihanperä (KM) toimii projektitutkijana ja väitöskirjatutkijana Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman kampuksella. Hän tarkastelee väitöskirjatutkimuksessaan yliopistollisen harjoittelupäiväkodin, Rauman pikkunorssin, kehittämistä ja kehittymistä osaksi opettajankoulutuslaitoksen toimintaa.

Pihanperä kertoo ensi viikon blogikirjoituksessaan muun muassa siitä, minkälaisia yliopistollisia harjoittelupäiväkoteja maailmalla toimii ja miksi ne ovat tärkeitä yliopistollisen varhaiskasvatuksen opettajankoulutuksen kehittämisessä.

Yhteydenotto: meri.pihanpera@utu.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s