Ensi viikolla vieraskynässä Jenny Marttila

Jenny Marttila

Jenny Marttila (KM, VEO) on työskennellyt varhaiskasvatuksessa opettajan ja erityisopettajan tehtävissä. Tällä hetkellä hän työskentelee Turun yliopistossa projektitutkijana. Marttila työstää väitöskirjaa, jossa hän tutkii uran eri vaiheissa olevien varhaiskasvatuksen ammattilaisten mentalisaatiota, eli taitoa tulkita omia ja lasten mielentiloja, videoreflektiivisen työskentelyn avulla. Blogitekstissä hän kertoo alustavia tuloksia ensimmäisestä ja toisesta osatutkimuksestaan.

Marttilan väitöskirja on osa professori Maarit Silvénin johtamia Osaamisen yhteisloikka ja 1000+ hankkeita, joihin voi tutustua osoitteissa: https://osaamisenyhteisloikka.fi/ ja https://tuhatplus.fi/ 

Twitter: @MarttilaJenny

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s