Ensi viikolla vieraskynässä Eija Sevón, Mari Laakso, Essi Hanhikoski, Merja Koivula

Kuvassa vasemmalta oikealle: Eija Sevón, Mari Laakso, Essi Hanhikoski, Merja Koivula

Ensi viikolla vieraskynässä on TUIKKU – tunnetaitoja ja osallisuutta varhaiskasvatukseen hankkeen tutkijoita. Kirjoittajina ovat hankkeen vastuututkija apulaisprofessori Eija Sevón, yliopistonlehtori Merja Koivula, projektitutkija Mari Laakso ja väitöskirjatutkija Essi Hanhikoski Jyväskylän yliopiston varhaiskasvatustieteen oppiaineesta.  TUIKKU–hankkeen yhtenä tavoitteena on vahvistaa lasten vertaissuhteisiin liittyviä taitoja ja lasten osallisuutta ja näin pyritään kiusaamisen ennaltaehkäisyyn. Blogitekstissä esitellään, millaisia mahdollisuuksia hankkeessa kerätyt videorikasteiset haastattelut avaavat varhaiskasvatuksen moniääniselle tutkimukselle. Tekstissä kurkistetaan siihen, miten lasten vertaissuhteita kuvattiin haastatteluissa varhaiskasvatukseen osallistuvien lasten, työntekijöiden ja vanhempien näkökulmasta. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s