Ensi viikolla vieraskynässä Niina Rutanen, Jasemin Can, Kaisa Harju, Yaiza Lucas Revilla ja Raija Raittila

Kuvassa vasemmalta oikealle: Mari Vuorisalo, Niina Rutanen, Raija Raittila, Kaisa Harju, Yaiza Lucas Revilla ja Jasemin Can. 

Niina Rutanen toimii varhaiskasvatustieteen professorina, Jasemin Can, Kaisa Harju ja Yaiza Lucas Revilla väitöskirjatutkijoina ja Raija Raittila yliopistonlehtorina Kasvatustieteiden laitoksella Jyväskylän yliopistossa.  Ensi viikolla vieraskynässä Niina Rutanen, Jasemin Can, Kaisa Harju, Yaiza Lucas Revilla ja Raija Raittila Jyväskylän yliopistosta tarkastelevat siirtymiä varhaiskasvatuksessa. He avaavat siirtymän ilmiötä ja kuvailevat, miten siirtymät varhaiskasvatuksessa muodostuvat henkilöstön, huoltajien ja lasten välisten neuvotteluiden ja suhteiden kautta päiväkodin arjessa. Teksti perustuu Trace in ECEC – Lasten sosio-spatiaaliset suhteet ja eletyt kokemukset varhaiskasvatuksen siirtymissä  -tutkimushankkeeseen (2019-2023; no: 321374), jota rahoittaa Suomen Akatemia. Trace in ECEC –hankkeessa seurataan lasten siirtymiä varhaiskasvatuksen aloituksesta alkaen aina esiopetukseen asti. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s