Ensi viikolla vieraana Satu Karjalainen

Satu Karjalainen

Satu Karjalainen toimii Oulun yliopistossa kasvatustieteiden tiedekunnassa yliopistonlehtorina. Taustaltaan hän on lastentarhanopettaja. Vuonna 2021 valmistuneessa väitöstutkimuksessaan hän keskittyi varhaiskasvatuksen arjen suhteissa rakentuviin ilon hetkiin. Myös hänen tämänhetkinen tutkimuksellinen kiinnostuksensa nojautuu varhaiskasvatuksen monimuotoisiin suhteisiin sekä opettajankoulutuksen kehittämiseen.

Yksi vastaus artikkeliiin “Ensi viikolla vieraana Satu Karjalainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s