Vieraskynässä ensi viikolla Olli Kamunen

Olli Kamunen on varhaiskasvatuksen ammattilainen, asiantuntija ja kolmen tyttären isä. Hän on toiminut useissa erilaissa tehtävissä varhaiskasvatuksen parissa niin lastenhoitajahoitajana, varhaiskasvatuksen opettajana kuin päiväkodin johtajana. Kamusella on myös laaja kokemus varhaiskasvatuksen asiantuntijatehtävistä koulutusviennin parissa. Hän on ollut mukana viemässä suomalaista varhaiskasvatusta esimerkiksi Yhdysvaltoihin, Kiinaan, Vietnamiin ja Tunisiaan. Tällä hetkellä Olli opiskelee varhaiskasvatuksen maisteriksi Jyväskylän Yliopistossa, opettaa varhaiskasvatusta Kanneljärven Opistossa, ja toimii asiantuntijana erilaisissa varhaiskasvatusalan startup-yrityksissä Suomessa ja ulkomailla.

Olli suhtautuu intohimolla varhaiskasvatukseen ja uskoo, että jokaisella lapsella on oikeus laadukkaaseen varhaiskasvatukseen riippumatta siitä, missä päin maailmaa lapsi elää. Ollia kiinnostavat myös lasten uudenlaiset tavat leikkiä ja oppia, sekä se, miten me aikuiset: vanhemmat ja kasvattajat voisimme parhaalla mahdollisella tavalla tukea lapsen kasvua, oppimista ja kehitystä.

Ensi viikon blogitekstistä Olli vie teidät matkalle toiseen todellisuuteen, nimittäin virtuaalitodellisuuteen. Blogissa avataan tutkimusta, siitä miten lapsi toimii virtuaalimaailmassa ja minkälaisia kokemuksia se lapsille jättää. Tutustumme kirjoituksessa myös digitaalisen leikin käsitteeseen ja pohdimme miten virtuaalitodellisuutta voisi hyödyntää varhaiskasvatuksessa.

Yksi vastaus artikkeliiin “Vieraskynässä ensi viikolla Olli Kamunen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s