Ensi viikolla vieraskynässä Tuuli Paasolainen

Tuuli Paasolainen


Tuuli Paasolainen (MuM/Sibelius-Akatemia.1996.) on toiminut vuodesta 2000 alkaen musiikkikasvatuskouluttajana. Koulutusten tilaajina ovat pääsääntöisesti kunnat ja kaupungit ympäri Suomen ja kohderyhmänä ovat alle kahdeksan vuotiaiden kanssa työskentelevät työntekijät. Lisäksi Tuulin työhön kuuluvat Megamuskareiden ja interaktiivisen musiikkiteatterin esittäminen pienille lapsille vauvoista alkaen.

Lasten kanssa työskenteleville hän on tehnyt kaksi oppimateriaalikokonaisuutta: Pienestä laulusta iso ilo -kirja & cd (Lekolar- Printel, 2009) sekä Musiikki-iloa kymmenen kiloa -kirja & cd (2015). Tuuli luennoi myös alle kouluikäisten lasten vanhemmille lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen vahvistamisesta pienin helpoin kotona tehtävin keinoin sekä kertoo musiikin myönteisistä vaikutuksista vuorovaikutukseen. Perheille suunnattu  Laula lelut laatikkoon -kirja & cd (Nemo, 2016) löytyy monesta kirjastosta. 

Vieraskynäkirjoituksessaan Tuuli  kirjoittaa musiikin ja laulamisen myönteisistä vaikutuksista lapsiryhmässä sekä kannustaa lasten kanssa työskentelevää laulamaan huolehtimatta siitä minkälainen ääni itsellä on. Laulamalla lasten kanssa luodaan turvallisuutta ja vahvistetaan mm. vuorovaikutusta. 

 www.tuulipaasolainen.fi         
Facebook: Tmi Tuuli Paasolainen

Yksi vastaus artikkeliiin “Ensi viikolla vieraskynässä Tuuli Paasolainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s