Ensi viikolla vieraana Sanna Tilli

Sanna Tilli

Sanna Tilli on varhaiskasvatuksen erityisopettaja, kasvatustieteen maisteri, joka työskentelee yksikön veo:na ja varajohtajana Vantaalla. Hän on kiinnostunut laadukkaan varhaiskasvatuksen edistämisestä, kehittämisestä sekä johtamisesta; varhaiskasvatustoiminnassa etenkin leikki ja osallisuus ovat sydäntä lähellä. 

Blogikirjoitus perustuu Tillin Pro gradu -tutkielmaan, jossa hän käsitteli päiväkodin johtajien näkemyksiä ja kokemuksia vuosien 2015-2019 välisellä ajalla tapahtuneiden muutosten toimeenpanosta omissa päiväkodeissaan. Tutkielmassaan Tilli oli kiinnostunut selvittämään millaisia merkityksiä johtajat olivat muutoksille antaneet, ja miten näitä muutoksia on työyhteisöissä käsitelty. Hän halusi myös selvittää miten toimintakulttuuria on kehitetty suhteessa varhaiskasvatuksessa tapahtuneisiin muutoksiin.

Yksi vastaus artikkeliiin “Ensi viikolla vieraana Sanna Tilli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s