Ensi viikolla vieraana Anne Koski

Anne Koski

Anne Koski (VO, KM) työskentelee tällä hetkellä tohtorikoulutettavana Vaasan yliopiston Johtamisen yksikössä. Kosken väitöskirjan aiheena on varhaiskasvatuksen dialogis-narratiivinen johtajuus koronan aikana.

Koski on työuransa aikana työskennellyt niin päiväkodinjohtajana, varhaiskasvatuspäällikkönä sekä kouluttajana, motivaatiovalmentajana, työnohjaajana ja kehittämis- ja koordinaatiotehtävissä, esim. kehitysyhteistyöntekijänä Etelä-Aasiassa. Nykyisen työnsä ohella Koski toimii Varhaiskasvatuksen johtajuusfoorumin koordinaattorina. Varhaiskasvatuksen johtajuusfoorumi kokoaa vuosittain yhteen noin 250 varhaiskasvatuksen johtajaa ja asiantuntijaa.

Annen kiinnostuksen kohteena on erityisesti johtajuus ja varhaiskasvatuksen kehittäminen dialogisin menetelmin. Blogikirjoituksessa Anne Koski pohtii tutkitun tiedon merkitystä. Anne avaa kirjoituksessaan ajatuksiaan siitä, mitä tutkittu tieto on sekä raottaa tutkimuksensa teemoja varhaiskasvatuksen johtamisen kehittämisessä.

Yksi vastaus artikkeliiin “Ensi viikolla vieraana Anne Koski

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s