Ensi viikolla vieraana Jouni Veijalainen

Jouni Veijalainen

Jouni Veijalainen työskentelee tohtorikoulutettava Helsingin yliopistolla ja hän viimeistelee tällä hetkellä väitöskirjaansa lasten itsesäätelytaidoista suomalaisessa varhaiskasvatuksen arjessa. Tutkimus on osa varhaiskasvatuksen Kehittävä palaute -tutkimushanketta.

Väitöskirjassaan hän tarkastelee miten lasten erilaiset taidot, tunteenilmaisut ja heidän kuvailemat hallintakeinot ankkuroituvat arvioituihin itsesäätelytaitoihin. Pragmaatikkona Jounia kiehtoo pienten lasten psyykkisten ominaisuuksien lisäksi koulutus ja tiedon jalkauttaminen varhaiskasvatushenkilöstön, perheiden, sekä muiden lasten kehitystä tukevien yhteistyötahojen käyttöön.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s