Tulossa tammikuussa: Valtakunnallinen selvitys sak-ajan toteutumisesta

Toukokuussa kaikkien kelpoisuusehdot täyttävien varhaiskasvatuksen opettajien, -erityisopettajien sekä päiväkodin johtajien lapsiryhmän ulkopuolisiin työtehtäviin tarkoitettu aika lisääntyi. Samalla löimme lukkoon seuraavan selvityksemme aiheen, kuinka sak-aika kunnissa otetaan käyttöön. Sak-aika on tarkoitettu suunnittelu-, arviointi- ja kehittämistehtäviin sekä varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelmien laatimiseen.

Me haluamme tuoda asian esille valtakunnan tasolla. Teimme kyselyn, jonka avulla selvitämme sak-ajan toteutumista työehtosopimuksen mukaisesti. Jätimme tarkoituksella avoimet kysymykset poissa, koska sak-ajasta on tehty paljon paikallisia kyselyjä, joissa asiaan on pystytty tarttumaan paremmin yksittäisen kunnan tasolla.

 

Voit vastata kyselyyn alta löytyvien linkkien avulla. Kysely on auki 1.12. klo 23.59 asti. Julkaisemme kyselyn tulokset tammikuussa 2019 Tutkittua varhaiskasvatuksesta -blogissa. Vastaaminen vie noin 5 minuuttia.

Lue tarkasti ohjeistus kysymyksiin ennen vastausta.

Linkki KUNTATYÖNTEKIJÄLLE osoitettuun kyselyyn:
https://goo.gl/forms/FH8zSJyjMCESp3RP2

Linkki YKSITYISESSÄ PÄIVÄKODISSA toimivalle henkilölle kyselyyn: https://goo.gl/forms/B1hdyxXe75u2t0MA3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s