Ensi viikolla vieraskynässä Viola Soininen

Viola Soininen

Viola Soininen on esi- ja alkuopetukseen erikoistunut luokanopettaja ja väitöskirjatutkija, joka työskentelee tällä hetkellä varhaiskasvatuksen opettajana viisivuotiaiden ryhmässä. Pian valmistuvassa väitöskirjassaan hän on tutkinut esi- ja alkuopettajien työhyvinvoinnin ja ohjausvuorovaikutuksen laadun välisiä yhteyksiä. Blogikirjoituksessaan Soininen kuvailee, kuinka varhaiskasvattajat jaksavat työssään tällä hetkellä sekä esittelee väitöskirjansa tutkimustuloksia esiopettajien kokeman stressin ja työn imun yhteyksistä esiopetusryhmän vuorovaikutukseen. 

Soinisen väitöskirja on osa laajempaa Teacher and Student Stress and Interaction (TESSI) -tutkimushanketta, johon voi tutustua hankkeen verkkosivuilla www.jyu.fi/tessi. TESSI-tutkimuksen tuloksista tiedotetaan myös hankkeen sosiaalisen median kanavissa https://www.facebook.com/tessitutkimus/ ja https://twitter.com/tessitutkimus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s