Ensi viikolla vieraskynässä Suvi Määttä

Suvi Määttä

Suvi Määttä (VTT, LiTM) työskentelee tällä hetkellä tutkijana Helsingin kaupungilla. Hänen asiantuntemustaan on helsinkiläislasten ja -nuorten terveys ja hyvinvointi. Aikaisemmin hän oli töissä useamman vuoden ajan Folkhälsanin tutkimuskeskuksessa. Määttä väitteli vuonna 2020 sosiaalipsykologiasta ja väitöskirjassaan hän tarkasteli lasten yksilöllisten piirteiden, päiväkodin, kodin ja sosioekonomisten tekijöiden roolia lasten paikallaanolossa. Tässä blogikirjoituksessa hän esittelee tarkemmin väitöskirjan keskeisimpiä tuloksia keskittyen päiväkotiympäristöön.  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s