Ensi viikolla vieraskynässä Jaakko Hilppö

Jaakko Hilppö

Jaakko Hilppö (KT) toimii varhaiskasvatuksen yliopistonlehtorina Helsinki yliopistolla, Kasvatustieteellisessä tiedekunnassa. Jaakon tutkimus kohdistuu tällä hetkellä lasten myötätuntoisiin projekteihin, niissä tapahtuvaan oppimiseen sekä myötätunnon ilmenemiseen lasten keskinäisessä vuorovaikutuksessa. Lasten projekteja koskeva tutkimus jatkaa hänen aiempia lasten toimijuuden tunnetta ja lasten toimintaa uusissa oppimisympäristöissä koskevaa tutkimuslinjaa. Jaakko kuuluu uuteen Kulttuurihistorialliset lähestymistavat lasten toimintaan, oppimiseen ja kehitykseen -tutkimusryhmään (CHiLD) ja on myös osa Learning, Culture and Interventions (LECI) asiantuntijaryhmää Helsingin yliopistolla. Jaakko on äänialaltaan on korkea baritoni ja vapaa-aikanaan toimii tähtilaiva USS Cerritoksen alemmilla kansilla turvaajana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s