Ensi viikolla vieraana Samuli Ranta

Samuli Ranta

Samuli Ranta on varhaiskasvatuksen opettaja, joka toimii tällä hetkellä tutkijatohtorina Itä-Suomen yliopistossa. Hänen kiinnostuksen kohteena on erityisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikka ja siihen vaikuttavat tekijät. Ranta on Tutkittua varhaiskasvatuksesta -blogin perustajajäsen sekä yksi blogin päätoimittajista.

Blogikirjoitus pohjautuu Rannan väitöstutkimukseen, jossa hän on tarkastellut päiväkodin ohjausasiakirjojen (Vasu ja EOPS) toteutumista positiivisen pedagogiikan viitekehyksessä. Tutkimuksessaan hän on kiinnostunut niistä teemoista, jotka käsittelevät lapsen myönteistä oppimismotivaatiota, lapsen myönteistä käsitystä itsestä oppijana sekä oppimisilmapiiriä sekä sosiaalista ympäristöä. Blogitekstissään hän avaa lyhyesti kuinka näitä sisältöjä voidaan tukea ja millaiset taustatekijät vaikuttavat niiden toteuttamiseen.

Samuli Rannan väitös on vapaasti luettavissa alla olevasta linkistä:
S.Ranta 2020 – Positiivinen pedagogiikka suomalaisessa varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

LinkedIn: Samuli Ranta
Twitter: @Hraranta

Yksi vastaus artikkeliiin “Ensi viikolla vieraana Samuli Ranta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s