Vieraskynässä ensi viikolla Jan Varpanen

Ensi viikolla jatketaan lapsilähtöisyyden teemaa osallisuuteen keskittyvällä tekstillä. Artikkeliin Varpanen, J. 2018. ”Vapaus, demokratia ja jaettu todellisuus osallisuuden ytimessä” pohjautuvassa tekstissä käsitellään tuttua aihetta uudesta perspektiivistä perehtymällä (kasvatus)filosofisesti osallisuuden käsitteen merkitykseen.

Kuva-JanOlen lastentarhanopettaja (KK) ja kasvatustieteen maisteriopiskelija Tampereen yliopistossa. Ensisijainen uratavoitteeni on tutkimuspuolella ja pyrkimykseni onkin hakeutua jatko-opiskelijaksi, kun ensi vuonna (toivottavasti) maisteriksi valmistun. Kasvatuksen kentällä minua kiinnostavat erityisesti filosofiset kysymykset hyvästä kasvatuksesta ja yksilön ja yhteiskunnan suhteesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s