Ensi viikolla vieraskynässä Outi Arvola ja Anna-Leena Lastikka

Outi Arvola       

Olemme työssämme ja tutkimuksissamme molemmat erityisen kiinnostuneita kielellisesti, kulttuurisesti ja katsomuksellisesti moninaisten lasten ja perheiden osallisuuden ja inkluusion toteutumisesta. Lisäksi innostumme yhteisöllisyydestä, toiminnallisuudesta ja dialogisuudesta. Nämä intressimme ovat yhdistäneet meidät tutkimaan, kehittämään ja kouluttamaan teemojen parissa.

Ensi viikon blogitekstissä tarkastelemme kieli-, kulttuuri- ja katsomustietoista varhaiskasvatuksen toimintakulttuuria ja sen pohjalla olevaa lapsi- ja perhekäsitystä.  Mitkä tekijät tukevat eri kieli- ja kulttuuritaustaisten lasten ja perheiden osallisuuden toteutumista ja jokaisen yhdenvertaista, arvostavaa ja hyväksyvää kohtaamista? Miten voimme edistää yhteistä ymmärrystä, toistemme kuuntelua ja kannustaa arjen välittäviin kohtaamisiin?

Outi (KT, VO) työskentelee hankekoordinaattorina ja lehtorina, tutkien, kouluttaen ja kehittäen väitöstutkimuksensa teemoja eteenpäin. Anna-Leena (KL, VO) työskentelee freelancerina toimien kouluttajana, asiantuntijana, kirjailijana, tutkijana ja opettajana. Tällä hetkellä koulutamme varhaiskasvatuksen sekä esi- ja alkuopetuksen henkilöstöä ympäri Suomea.

Anna-Leena Lastikka   

       

Yksi vastaus artikkeliiin “Ensi viikolla vieraskynässä Outi Arvola ja Anna-Leena Lastikka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s