Oletko aina miettinyt, mitä tutkimuksia varhaiskasvatuksen alalta on julkaistu? Janoatko tutkimustietoa oman työsi tueksi? Haluatko olla ajan tasalla? Jos vastasit kyllä, niin blogi on juuri sinulle. Istu siis alas, rentoudu ja sukella varhaiskasvatuksen mahtavaan maailmaan. Julkistamme tässä blogissamme joka toinen viikko tutkimusperusteisen kirjoituksen.

Varhaiskasvatuksen tavoitteena on “edistää jokaisen lapsen iän ja kehityksen mukaista kasvua, kehitystä, terveyttä ja hyvinvointia”. (Varhaiskasvatuslaki)

Blogin tarkoituksena on tuoda esille tutkittua tietoa varhaiskasvatuksesta. Blogi avataan selvityksellä, jossa tuodaan esille käyttöasteajattelun haasteita varhaiskasvatuksessa. Selvitys julkaistaan blogissa useammassa otteessa. Julkaisupäivät ovat 14.5, 18.5, 25.5 ja 1.6. 

Selvityksen jälkeen julkaisemme tutkimuspohjaisen tekstin joka toinen perjantai klo 12.00.